1D
Känslan när man dansar runt i bara underkläderna genom hela lägenheten till One Direction och glädjen bara sprider sig genom hela kroppen! Den känslan! ❤️❤️❤️

De är SÅ bra! Deras senaste album är verkligen årets bästa, jag älskar't!!

Jag drömde förövrigt att jag träffade Harry Styles för ett par nätter sen! Han kom på födelsedagskalas hemma hos pappa, var mycket artig, åt en massa tårta och gick. Var helt WTF när jag vaknade. XD

Min frys~

Just nu går ju jag som bekant på en LCD (low calorie diet), bestående av enbart shakes och soppor från olika märken, under två veckors tid får vi enbart äta dessa flytande måltidsersättningar. Även efter operationen får vi bara äta flytande kost i ca 1-2 veckor, dock behöver vi inte äta dessa då, utan vi kan äta t.ex soppor, smoothies och liknande, preferably med högt näringsinnehåll och fyllda med proteiner. Dietisten som vi fick träffa för ett par veckor sedan gav ett ypperligt förslag, att vi redan nu skulle kokat färdigt en drös soppor och frysa in i små mini-portioner, som man sen bara kan ta ut och tina - när man är nyopererad så är det inte precis det man är sugen på, att ställa sig och laga soppa! Jag har ju tur som jobbar på restaurang och kan i och med det varje dag ta med mig färdig soppa hem, vilket ju är brilliant - jag behöver inte laga något alls själv hemma, det är perfekt. Så nu ser min frys hemma ut som sådan:

Allsköns soppor. Fänkål/skaldjur, tomat/kalkon, linser/harissa, tomat/skinka etc etc.

Och jisses om jag LÄNGTAR efter att börja äta saker som smakar något annat än sötsliskiga kemikalier med en konsistens av flytande pulvermos!! (Dock ska jag erkänna att det går bättre och bättrd även med dem!)

EN vecka kvar!

Idag är det exakt en vecka kvar till nmsäsong 10 (!!!!!) av Supernatural!!

Jag är SÅ PEPPAD!!!!!!!


Alltså dessa män har ju tagit över mitt liv. Det är ingen lek. Speciellt those fuckers to the left, de dödar mig.

Hans ögooonnnnnnnn

Jag vet inte vad jag tror om säsong 10, men jag tyckte mycket om säsong 9, så jag hoppas nya kommer hålla samma nivå. Men med mera Castiel. MYCKET mera Castiel. 

Och nu är det fan på dags att Dean och Castiel blir canon. Castiels känslor för Dean har ju bekräftats igen och igen i alla fall, speciellt i slutet på förra säsongen. Ahhh feels!!!

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0