7 månader!

Idag är det exakt sju månader sedan jag började på dieten inför min operation, och igår kom jag till ett mål - FLERA mål - jag aldrig trodde att jag skulle komma till!

Jag har nu gått ner 40 kilo!!!

Det är SÅ sjukt!!

Det är dryga 5 kg i månaden. Typ 1,4 kg i veckan. Jag är så jävla awesome~~~ det känns så hysteriskt bra!! Jag kan knappt ens förstå det själv.

Och minus 40 kilo är inte bara minus 40 kilo, det innebär mer saker för mig... Det innebär att jag inte längre är "fet" (enligt den hemska, förkastliga och helt orimliga) bmi-skalan, nu är jag enbart överviktig!! Wohoo~~~ låter kanske som en konstig grejj att vara glad över, att man är överviktig. MEN! Jag är superglad!!! Det känns helt wow.

Detta innebär även att jag nu, äntligen, är nere på 70-talen på vågen. Och DET, mina kära vänner, är också HELT otroligt. Det är någonstans jag aldrig trodde att jag skulle nå till! Jag väger nu mindre än jag gjort sedan typ söutet på mellanstadiet, och det är ju heeeelt galet!!!! Jag är mindre än jag har varit i hela mitt vuxna liv, och mer därtill!

Så nu är det nog dags för en före-och-efter bild, känner jag!
Den vänstra bilden är från början av Oktober, då hade jag redan gått ner ca 10 kg om jag minns rätt. Högerbilden är från igår, alltså totalt minus 40 kg ner. Så jävla GALET!

Och detta är en outfitbild från igår, när jag faktiskt på något magiskt vis kände mig... Ganska liten!?!

Also, helt galet, jag slängde HELA min underklädesgarderob idag och köpte en hel HÖG med nya underkläder! Och det var helt sjukt... Trosorna är storlek 40/42. HUR kan det ens vara min storlek?? Alla trosor jag slängt bort är storlek 48/50!!! jag vill typ gråta en skvätt, how is this real life!?!?!

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0