Weekend yao

Idag är det lördag! Jag sov länge länge inatt, jag var så trött. Jag tror att jag somnade redan vid ca 10-snåret, och sov ända till strax efter åtta. Sov väldigt gott, så jag känner mig väldigt utvilad trots hur extremt trött jag varit hela denna vecka. Det har varit en rolig vecka, men det har varit mycket och det blev sent varenda kväll.

I måndags var jag med K när hon gjort sin tatuering - sjukt snygg! Och sedan gick vi och åt Vietnamesisk mat. Min övertalningskampanj har börjat hahahhaa.Sedan på Tisdagen skulle jag stänga på jobbet eftersom alla andra betrodda med nycklar skulle åka på mässan, det var ju GastroNord på Älvsjömässan hela veckan. Så på Onsdagen var det min tur att få åka på GastroNord och åka och se en massa spännande restaurang nyheter och provsmaka massor.

Såhär såg jag ut på mässan. Jag hde en byxdress med resår i midjan för att få plats med extra mycket gott hahahaa.

På torsdagen hade vi utbildning på jobbet, med födelsedagsfirande för en kollega som fyllt jämnt. Vi var inte därifrån förrän efter klockan 19, så det blev en sen kväll då också. Imorgon åkte jag bara hem och hade totalkoma. Var så trött så trött så trött! Hämtade ut lite paket från posten, som jag inte kunnat hämta resten av veckan - posten stänger klockan åtta, så jag har kommit hem försent varenda dag... Suck! Men nu är de här, och bröllopspresenten jag var orolig inte skulle hinna komma i tid kom ju med god marginal! :DNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0