What a feeling

Idag har varit en så bra dag! Jag hade en bra dag på jobbet, och jag har hunnit med att städa en hel del! Skönt, med tanke på att jag alltid får någon sorts bieffekt av PMS som gör att jag kommer in i någon sorts städfrenzy. Vill bara städa städa och fejja och fejja hela tiden. Jag tycker ju om att städa i vanliga fall, men när jag går med en buffe av rengöringsmedel i armarna och allsköns disksvampar, svinto, etc etc... Ja, som sagt, en liten bieffekt. Så lustigt.

Efter work så hade jag ÄNTLIGEN stämt träff med F! Vi har inte setts på evigheters EVIGHET och med tanke på att han är typ världens bästa människa så är det katastrof!! Det blev en liten pratstund på en härlig uteservering precis vid vattnet vid Hornsbergs strand, och det var supertrevligt att sitta där i en stund och bara prata! Så mycket positiv energi av denna människa!

Och nu sitter jag på en restaurang och ska träffa en massa andra av mina favoritmänniskor, för middag och skvaller! Ska träffa mina girlies från några jobb sedan. Vi ska ha lite sommaravslutning och äta tapas tillsammans i sama hoods som jag och F sågs. Så nu sitter jag på restaurangen själv och väntar på att de andra ska trilla in! Så mysigt med sommaravslutning!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0