Tokyo!

Japan är vad jag skulle kalla, "my spirit country". Det är där jag trivs allra bäst i hela världen, det är där jag har roligast och detär där jag mår bäst. Det är det roligaste, galnaste, mysigaste, godaste och vackraste stället jag vet.


Jag har varit där ganska många gånger - första gången i December 2006, och sedan regelbundet sedan dess med en lång period när jag bodde där i 6 månader mellan September 2008-April 2009. Det var en fantastisk upplevelse och jag tänkte länge att planen var att få bo där på heltid, föralltid. Nu är jag inte lika säker längre, eftersom jag älskar livet jag lever här i Sverige också... men vi får se. Kanske bor jag en vacker dag i Tokyo igen?

Hur som helst, nu är det snart dags igen! Jag längtar något offantligt och om 8 dagar smäller det - den 9e Januari sitter jag på planet påväg till Tokyo.
 
Utsikt från Tokyo Tower, detta var från min resa i September 2012.

Jag promenerar på "stranden" i Odaiba, med Utsikt över Tokyo Bay. Mars 2010.
 
Vid Tokyo Tower, April 2010, men min älskade lillasyster. ^^
 
Vid Meiji templet (alldeles utanför Harajuku), April 2010.
 
Utsikt från hotellrummet. 23e våningen av Shinjuku Washington Hotel. Fönstret är riktat mot Harajuku/Yoyogi, och man ser konsert- och sportarenan Yoyogi Stadium i bakgrunden. Detta i juli 2013 - typ första gången jag prövar ett annat hotell än mitt älskade Hotel Asia Center of Japan. XD
 
Jag som fotar i Kyoto, mitt första besök i denna otroligt vackra stad, i September 2010.
 
Farväl middag, September 2010. Världens godaste sukiyaki på en fantastisk restaurang med tabehoudai och nomihoudai (all you can eat and all you an drink!)
 
Utsikt från Tokyo Tower, September 2010.
 
Vackra, vackra Kyoto. September 2010. I Kyoto får de inte bygga syskrapor, för att bevara känslan i den anrika staden.
 
Ohanabi. Fyrverkerifestival i Asakusa, Juli 2013. Med det ganska nyligt färdigställda Tokyo Sky Tree i bakgrunden.
 
Lite shopping... ipone 5 skal på Yodobashi Camera i Akihabara, Juli 2013.
 
Och nu längtar jag, om möjligt, ÄNNU mer! 8 dagar, 8 dagar!

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0