Tokyo!

Japan är vad jag skulle kalla, "my spirit country". Det är där jag trivs allra bäst i hela världen, det är där jag har roligast och detär där jag mår bäst. Det är det roligaste, galnaste, mysigaste, godaste och vackraste stället jag vet.


Jag har varit där ganska många gånger - första gången i December 2006, och sedan regelbundet sedan dess med en lång period när jag bodde där i 6 månader mellan September 2008-April 2009. Det var en fantastisk upplevelse och jag tänkte länge att planen var att få bo där på heltid, föralltid. Nu är jag inte lika säker längre, eftersom jag älskar livet jag lever här i Sverige också... men vi får se. Kanske bor jag en vacker dag i Tokyo igen?

Hur som helst, nu är det snart dags igen! Jag längtar något offantligt och om 8 dagar smäller det - den 9e Januari sitter jag på planet påväg till Tokyo.
 
Utsikt från Tokyo Tower, detta var från min resa i September 2012.

Jag promenerar på "stranden" i Odaiba, med Utsikt över Tokyo Bay. Mars 2010.
 
Vid Tokyo Tower, April 2010, men min älskade lillasyster. ^^
 
Vid Meiji templet (alldeles utanför Harajuku), April 2010.
 
Utsikt från hotellrummet. 23e våningen av Shinjuku Washington Hotel. Fönstret är riktat mot Harajuku/Yoyogi, och man ser konsert- och sportarenan Yoyogi Stadium i bakgrunden. Detta i juli 2013 - typ första gången jag prövar ett annat hotell än mitt älskade Hotel Asia Center of Japan. XD
 
Jag som fotar i Kyoto, mitt första besök i denna otroligt vackra stad, i September 2010.
 
Farväl middag, September 2010. Världens godaste sukiyaki på en fantastisk restaurang med tabehoudai och nomihoudai (all you can eat and all you an drink!)
 
Utsikt från Tokyo Tower, September 2010.
 
Vackra, vackra Kyoto. September 2010. I Kyoto får de inte bygga syskrapor, för att bevara känslan i den anrika staden.
 
Ohanabi. Fyrverkerifestival i Asakusa, Juli 2013. Med det ganska nyligt färdigställda Tokyo Sky Tree i bakgrunden.
 
Lite shopping... ipone 5 skal på Yodobashi Camera i Akihabara, Juli 2013.
 
Och nu längtar jag, om möjligt, ÄNNU mer! 8 dagar, 8 dagar!

Kaninisar

I min lilla lägenhet är vi tre stycken som bor. Det är jag, och mina två små kaniner. 

Usagi är en 11 månader gammal dvärgvädur. Här firar han jul med oss, som ni kan se, eftersom han har tomteluva på sig! Han är ett riktigt litet busfrö och vill hela tiden vara med och se vad som händer. Han är otroligt social iten rackare och historien om hur jag fick honom är aningen lustig - jag lovar att berätta för er någon gång
Nästa kanin är min alldeles nya lilla kompis. Lilla Sakura är en liten liten tjej som även hon är en dvärgvädur, men hon är av typen teddydvärgvädur. Hon har precis blivit hela 9 veckor gammal! Hon är en riktig liten sötnos och trivs redan jättebra i sitt nya hem!

Trots att de bara känt varandra i några dagar än så länge så ar de redan blivit bästa kompisar. <3

Förvänta er en hel drös bilder av de här två små liven i den här bloggen. :3

Min nya blogg!

Jag har funderat på att starta en ny blogg nu ett tag och nu kändes det som om det äntligen var dags. Jag tror denna ska få bli på svenska också, då jag tidigare endast bloggat på Engelska, på portalen Livejournal. Men som sagt,nu var det nog dags att göra ett nytt försök.

Nu ska jag bara se vilket sorts fokus jag ska lägga på den här bloggen, då mina intressen är något schizofrena... allt från mode, smink, mat, mina två kaniner Usagi och Sakura (en dvärgvädur och en teddydvärgvädur), Japan och resor dit, Johnnys & Associates (främst Tackey & Tsubasa), Harry Potter, läsning, konserter. Det finns ju märkbart en hel uppsjö av roliga saker att skriva om, trots att jag ofta har otroligt begränsat med tid på grund av mitt väldigt tidskrävande jobb. Ett jobb jag kanske, eller kanske inte kommer skriva mer om i framtiden, det återstår att se. 
 
                               
                        Jag, inför konsert-dag i Tokyo, April 2012. 
 

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0