What a feeling

Idag har varit en så bra dag! Jag hade en bra dag på jobbet, och jag har hunnit med att städa en hel del! Skönt, med tanke på att jag alltid får någon sorts bieffekt av PMS som gör att jag kommer in i någon sorts städfrenzy. Vill bara städa städa och fejja och fejja hela tiden. Jag tycker ju om att städa i vanliga fall, men när jag går med en buffe av rengöringsmedel i armarna och allsköns disksvampar, svinto, etc etc... Ja, som sagt, en liten bieffekt. Så lustigt.

Efter work så hade jag ÄNTLIGEN stämt träff med F! Vi har inte setts på evigheters EVIGHET och med tanke på att han är typ världens bästa människa så är det katastrof!! Det blev en liten pratstund på en härlig uteservering precis vid vattnet vid Hornsbergs strand, och det var supertrevligt att sitta där i en stund och bara prata! Så mycket positiv energi av denna människa!

Och nu sitter jag på en restaurang och ska träffa en massa andra av mina favoritmänniskor, för middag och skvaller! Ska träffa mina girlies från några jobb sedan. Vi ska ha lite sommaravslutning och äta tapas tillsammans i sama hoods som jag och F sågs. Så nu sitter jag på restaurangen själv och väntar på att de andra ska trilla in! Så mysigt med sommaravslutning!!

Lillördag

Allt känns så intensivt nu, och tiden springer bara iväg! I övermorgon är det JULI, och det om någor är ju helt galet.

Nästa vecka är sista jobbveckan och sedan väntar som sagt Korea och Japan, och efter det är det intensivkurs och sedan börjar jag nytt jobb.

Förhoppningsvis har jag lyckats med wn uppkörning där emellan också. Någonstans vill jag ju även skaffa en bil. Har svårt att bestämma mig om jag ska leasa eller köpa, och om jag ska köpa så är frågan om en ska satsa på en ny bil eller en begagnad?

Allvarliga beslut, och ganska jobbiga med tanke på att min nivå när det kommer till bilar är typ minimal. Jag kan absolut ingenting. Har suttit och googlat lite idag och vad jag nu vet är att jag vill ha en så kallad "småbil", en lite rund en. Har kollat på Peaugot 108, eller Nissan Micra. Även Ford Fiesta (eller var det focus? Den minsta av dem i alla fall?) och så Seat Ibiza. Jag fattar genuint inte någr skillnader annat än att jag peraonligen tycker att micran är den gulligaste av dem. Sedan vill jag ju såklart ha en fin, kul färg. Vill verkligen ha en bil med glad färg, annars kan det ju faktiskt vara!

Åh, alltså, nu går jag ju händelsenärna lite i förväg, men SNART kanske jag kan susa iväg med en egen bil, vart än jag vill? Alltså friheten...

Intensiv

Det går undan nu. Nu har jag bolat en intensivkurs för att, förhoppningsvis, kanske, maybe maybe, äntligen lyckas få arslet ur vagnen och ta det där jäkla körkortet.

För ett gäng år sedan, kanske typ 7-8 år sedan började jag faktiskt övningköra. Det gick sedan liksom över, hahahaa. Flyttade in till city, jobbade nära, behövde varken körkort eller bil.

Men nu, nu jäklar är det dags. Jag hoppas jag inte är för mycket idiot för att klara det, för By God, nu jäklar är det dags.

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0