Weekend yao

Idag är det lördag! Jag sov länge länge inatt, jag var så trött. Jag tror att jag somnade redan vid ca 10-snåret, och sov ända till strax efter åtta. Sov väldigt gott, så jag känner mig väldigt utvilad trots hur extremt trött jag varit hela denna vecka. Det har varit en rolig vecka, men det har varit mycket och det blev sent varenda kväll.

I måndags var jag med K när hon gjort sin tatuering - sjukt snygg! Och sedan gick vi och åt Vietnamesisk mat. Min övertalningskampanj har börjat hahahhaa.Sedan på Tisdagen skulle jag stänga på jobbet eftersom alla andra betrodda med nycklar skulle åka på mässan, det var ju GastroNord på Älvsjömässan hela veckan. Så på Onsdagen var det min tur att få åka på GastroNord och åka och se en massa spännande restaurang nyheter och provsmaka massor.

Såhär såg jag ut på mässan. Jag hde en byxdress med resår i midjan för att få plats med extra mycket gott hahahaa.

På torsdagen hade vi utbildning på jobbet, med födelsedagsfirande för en kollega som fyllt jämnt. Vi var inte därifrån förrän efter klockan 19, så det blev en sen kväll då också. Imorgon åkte jag bara hem och hade totalkoma. Var så trött så trött så trött! Hämtade ut lite paket från posten, som jag inte kunnat hämta resten av veckan - posten stänger klockan åtta, så jag har kommit hem försent varenda dag... Suck! Men nu är de här, och bröllopspresenten jag var orolig inte skulle hinna komma i tid kom ju med god marginal! :D

En Fredag

Den här veckan har gått väldigt väldigt fort, men idag har känts lång! Jag fixk totalkoma efter lunchrasten (en av mina kollegor hade gjort hemmagjord baklava och det var alldeles för gott för att stå emot, men ojojoj vilken matkoma precis alla av oss fick efterråt! Men gott, det var det. Men jag blev sen iväg från jobbet för jag blev helt sjukt långsam efterråt, så städningen tog typ dubbelt så lång tid som den brukar hahaha. Men tillslut fick jag ta mig hem, och då åkte jag till Hötorget och gick på Hötorgshallen en liten stund, där köpte jag en stor fin bit fläsksida som jag hoppas kunna göra något gott med under helgen. Återstår att se, men jag har en plan! 

Coachella

Jag vet inte varför men jag har fått någon sorts fixering vid Coachella festivalen. Jag har ALDRIG tidigare i mitt liv velat gå på festival, inte någonsin.

Men gudars vad jag vill gå på Coachella. Och det kommer ju inte gå nästa år heller, med tanke på mina andra planer... Men, ah. Kanske året därpå?

Jag tror jag mest vill gå och bar beundra allas sjukt extremt snygga festival-fashion. Alla är så dösnygga där att jag smäller av. För förata gånen på år och dar önskar jag att jag hade långt hår, riktigt långt, så jag kunnat få till den där fantastiska bohem-looken properly. Älska boho-chic.

Nu får jag dock slicka mina sår med shopping av snygga mönstrade byxdressar och liknande från HM loves Coachella kollektionen. To die for, all of it!!

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0