Quiff!

Jag provade styla håret lite annorlunda idag. Jag har ju vart väldigt inne på så kallade "quiffs" på senaste tiden men har inte haft varken tid eller ork att testa det själv förrän nu.

Jag testade detta:

Jag tycker det vart bra, jag gillar't! Jag hade en bra längd för den typen av fluff som jag ville åt i håret.

Och här är jag i helbild! Jag hade mina nya spetsshorts från HM med mig, och jah älskar dem SÅ mycket, de är så sjukt sköna. Och det är så sjukt - de är i storlek medium, och de är nästan på gränsen till för stora! (Small var dock för små!) Men det är så surreal - jag har gått från storlek 52 på HMs plussize avdelning, till storlek 36/38 på HMs vanliga utbud. Det är så extremy bizarro att jag fattar inte ens. 

Och ännu en bild på mitt fejs!

Och en ganska rolig "oh, crap!" bild bara för att dem är humor och för att jag tycker att sminket vart väldigt bra idah!

Nytt jobb!

Papper är nu påskrivna, allt är väl och jag har nu ett nytt jobb! På måndag säger jag upp mig och jag planerar att börja nya jobbet från och med den fjärde Maj.

Så sjukt spännande! Det känns så himla bra med allting, jag är väldigt peppad på att få sätta igång med allting! Men det känns såklart samtidigt väldigt bra att ha den här månaden att avsluta min nuvarande tjänst, och att samtidigt hinna briefa in en ny person i det hela.

Jag blir ju dock så himla nervös, det är alltid lite läskigt med nya utmaningsr, gah! Även om jag ju trots allt äntligen börjat se läskigt som något bra - ut ur comfort zonen, ut från den bara. Det är bara nyttigt och hälsosamt.

Som grattis till nya jobbet fick jag present - en vacker tulpanbukett som gjorde mig så så glad.

Jag älskar tulpaner, det är nog tamejtusan den vackraste blomman. HUR kunde jag tycka att de var fula när jag var yngre?

Sedan unnade jag mig själv lite presenter också, när jag väl nu hade lite tid att knata runt i Skärholmen.

Det blev lite skor. Såklart. De flesta vet ju att jag ÄLSKAR skor. Ett tag hade jag på riktigt en bra bit över 100 par hemma, men det var innan förra sommaren, innan jag rensade inför flytten. Nu är det inte så illa, även om det ju fortfarande finns ganska många par, haha.

Idag fyllde jag på med tre... 


Så jäkla snygga och sköna och gå-vänliga!! Ser så fram emot att gå och glida med dem i London!

Äntligen!! Silverglittrigs ballerinas är något jag velat ha hela hela tiden men det har aldrig funnits några bra... Men!! Nu så, äntligen! <333

Schysstare gå-skor med lite lite kilklack - de är jättejättesköna verkligen. Kul att de känns som sneakers men så blir de lite snyggare och sötare med både spetsmönstret och kilklacken, även om den ju var väldigt låg!

Och nu är det dags att gå o lägga sig känner jag - ögonen går verkligen helt i kors! Godnatt! <3

Det drar - det är förändringens vindar som blåser!

Jag har fått ett nytt jobb!

Eller, jag har inte skrivit på ännu, men jag har blivit erbjuden ett nytt jobb, och jag ska iväg i eftermiddag och skriva på papper för det, så först då är det ju egentligen säkert. Jag är dock väldigt peppad, och det borde inte vara några konstigheter som kan sätta käppar i hjulet för det riktigt - det enda skulle vara om de säger nej till mina löneanspråk, då jag ändå bett om ganska så bra betalt... Men, det är samtidigt en väldigt skälig peng, så jag skulle inte tro att det var någonting konstigt där heller.

Jag tror inte jag pratat om det här på bloggen ännu, att jag varit på gång att söka mig vidare från mitt nuvarande jobb?
För ett par veckor sedan hände nämligen något som gjorde mig så ledsen - min nuvarande chef ska sluta! Min chef A var den som tog mig till mitt nuvarande jobb för nästan fem (!) år sedan och det har varit en sådan fröjd att arbeta för honom. Jag har haft roligt så gott som varje dag och jag tycker fortfarande så myckt om mitt jobb. Men, fem år är en lång tid, och en stor del av anledningen att jag faktiskt har stannat kvar så himla länge är ju på grund av att jag har haft honom som chef, jag har fått stora friheter och stora möjligheter att växa både som yrkesmänniska och som person. Borta är den där väna alldeles, alldeles för snälla flicksnärtan och jag har formats till den jag är idag med betydligt mera skinn på näsan och mera pondus att stå upp för mig själv - och det tackar jag A för helt och fullt.

Jag bröt faktiskt ihop när han tog ett möte med oss alla och berättade att han skulle sluta hos oss, sälja vidare sitt företag och sin restaurang och gå mot ett nytt spännande äventyr - något som verkar otroligt spännande och coolt, men det kan jag prata mer om i ett annat inlägg!

Hur som haver så ska det bli sjukt spännande att börja på ett nytt jobb och med helt nya människor.

Jag ska förbli kallskänka, men nu på ett nytt ställe. Läget är snäppet bättre än mitt nuvarande jobb, så det kommer vara lite lite smidigare att ta sig till oxh från jobbet.

Restaurangen där jag ska börja har en liten så kallad deli, som är tänkt att den ska renoveras helt, samt göras om till ett cafe. Så det kommer vara mitt ansvar att få ordning på det, eftersom den hittils har gått väldigt dåligt... Jag tror (vet?) att jag kommer göra förändringar, riktigt bra förändringar och förbättringar, jag hoppas bara att det inte kommer bli stökigt för det blir alltid lite känsligt när en trampar folk på tårna... Men förhoppningsvis kommer alla veta anledningen till att jag är där, och kommer vara beredda och acceptera förändringarna som kommer bli.

Jag tror det kommer bli otroligt roligt! 

Det är ju lite samma som jag gjort på mitt nuvarande jobb - att få ordning på något som har gått riktigt riktigt dåligt.

Ah, det ska bli så så spännande!!

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0