On the road again tour, Göteborg, Sverige. 215.06.23.

Alltså, Göteborg.

Var börjar jag ens beskriva vad jag var med om i Göteborg?

Det var perfekt. Vädret var perfekt. Konserten var perfekt.

Harry fucking Styles är perfekt.

Det var så BRA!

Vi åkte på Måndagsmorgonen, vi bilade och avfärd gick redan vid klockan sju hemifrån pappa där jag, S och L hade sovit. Vi åkte sedan och plockade upp K, som bor bara knappt tio minuter därifrån, och sedan var vi på väg.

Vi kom fram ganska snabbt, stannade bara två ggr längs vägen, en frukostpaus och en förnödenhetspaus. Det är så mysigt att roadtrippa!

Vi var framme i Göteborg vid typ klockan ett, och gick ganska så omgående och åt lunch, för att sedan gå vidare till Liseberg, vilket L och S var superpeppade på! Vi köpte åkband, vilket för mig var relativt onödigt för jag åkte verkligen bara två grejjer och hade total dödsångest under hela Helix! X_X

Vädret blev successivt gråare under dagen, varpå jag någon gång utbrister en bön till någon form av vädergud eftersom det hela tiden stått att det ska regna och regna och regna under hela konserten på tisdagen - jag säger att det är okej om det regnar nu, hela dagen på Liseberg, bara vi får vackert väder under konserten. Det kan även ha pratats om att eventuellt offra min själ för vackert väder under konserten.

Och jag skojjar inte när jag säger att det tar knappt fem minuter och himlen öppnar sig!!! Alltså det regnar något så kopiöst mycket att det inte är klokt! Vi ska precis sätta oss i Helix och det bara öser ner. Men men, vad ska man göra liksom?

Vi går i alla fall runt, åker lite pariserhjul, och berg-och-dalbana, köper lite sockervadd och spelar lite på såna de lotterihjul när detta händer:

Wohoo! Så jävla awesome!! Två jävla kilo kexchoklad!

Även detta händer:
K vinner två kilo geisha!! ^^/ vi var värsta winners.


Vi åkte Lisebergshjulet, såklart. :3 Så mysigt! 

Utsikt över Gothia Towers, med deras pool som är helt jävla siiiiiick !!! (Hehe, see what I did there?)

Vi köpte även sockervadd! Yummyumm, det har jag inte ätit på... Många, många år! 

När vi vandrade till Liseberg tidigare på dagen så såg vi en restaurang som jag blev jättepeppad på. Den hette Södra Vägen 8, och utifrån såg den jättemysig ut - en lite loungig bistro känsla, och menyn såg så himla skojj ut! De serverade korv i gourmetform, hamburgare samt hummer! Även min nya favorit - lobster rolls!! Och jag vart så pepp, och bokade bord till oss, och såg framför mig en hummer rulle i klass med Burger and Lobster eller deras Smack Deli, för på Smack Deli åt jag i våras något av det godaste jag någonsin ätit vilket var en japansk-style Lobster roll.

Vad som mötte mig var detta:


En typ toast skagen? Som må ha varit gjort med hummer och inte räkor, men smörgåsen var så liten, så liten. Och hummerbitarna var så små så små. Vart är det chunky, smöriga hummerköttet i stora, chewy bitar? Vart var det stora smöriga briochebullen i form av ett rostat korvbröd? Det här var ingen jäkla hummer rulle - det bar en platt smörgås. Så besviken.

L och K åt varain hamburgare som var rent av kass, kass, kass! Smaklös, torr, trist.

S åt en högrevskorv som helt klart var stjärnan av kvällens måltider, men fortfarande ganska trist med tanke på upplevelsen i övrigt. Det tog bland annat nästan 40 minuter för oss att få mat.

Det var tyvärr en så underwhelming upplevelse. Allt med det var helt ointressant. Tråkigt att bli så besviken över något som hade kunnat vara så himla bra...

Men nog om det! Nu vidare till gladare grejjer!

Morgondagen bestämde vi oss för att börja vandra mot Ullevi runt klockan 14, vilket kändes ganska så lagom. Detta gjorde ju att vi hade ett par timmar på stan innan vi behövde börja röra oss mot stadion. Jag och K började med kaffepaus på Starbucks, såklart!
Efter detta gick vi och shoppade lite i NotdStan (?), jag köpte en supersnygg byxdress bland annat! :D

Efter detta började vi vandra mot hotellet för att piffa till oss det sista inför konserten. Vi var alla så snygga!


Och sedan bar det av mot Ullevi! Jag köpte ännu två konsert tshirts (de är SÅ sköna!) och sedan satte vi oss i kön som ringlade sig låååång. 


När vi väl kom in i arenan så trängde jag, S och L framåt så långt vi kunde komma, medans K valde att stanna längre bak för att ha lite mera svängrum. Vi andra tre ville såklart så nära som möjligt istället. 


Selfie inne på arenan!

Vid klockan sju körde förbandet igång, det var igen det fantastiska bandet McBusted! (Innan dess hade det varit The Foo Conspiracy, men de är för mig helt ointressanta så jag kommer inte ihåg någonting såååå...)

McBusted var hur som helst helt awesome. De var roliga, quirky, extremt peppiga och välddigt, väldigt duktiga! Pluspoäng also för innuendo-jokes och att trummisen hette Harry och sa sig känna sig väldigt älskad på grund av alla Harry skyltar i publiken. JAG SKRATTADE SÅ MYCKET!

Så mycket folk! Ullevi var långt ifrån fullt, men det var ändå närmare 50000 människor i publiken! SÅ STOLT!

Panormamabild över stadion så gott jag kunde.

Sen började klockan närma sig 20.45 och alla började blåsa upp sina ballonger och ladda ordentligt. 

Sedan kom de. Introvideon började spelas och alltså, den är så BRA! Och jag kan inte beskriva hur perfekt publiken var! Alla var SÅ peppade, det gick inte ens att jämfra med Norge-publiken. Här dansade och sjöng alla från början, det var så så glatt, och så så kul och alltså, stämninge var utom denna värld, redan innan One Direction ens hade intagit scen.

Det är sådana här gånger som jag minns varför det är det absolut bästa jag vet att gå på konsert. Hur levande det får mig att känna mig.

Och One Direction på Ullevi är den bästa konsertupplevelsen jag någonsin har haft. Det var helt magiskt!

De öppnade med låten Clouds. En fantastisk, maffig låt att starta med, från deras senaste album Four. 
De fortsatte med albumets första singel, Steal my girl, och båda dess låtar sjöng de från main stage, alltså scenen längst fram. Efter detta började de röra sig neråt, på the runway, när de började på näst låt vilken var Where do broken hearts go, vilken är en av Four albumets bästa låtar. En riktig powerlåt med en hel del 80-tals feeling. Jag älskar den SÅ mycket! 

Liam tog täten och gick längw och väl på runwayen, och interagerade länge och mycket med fansen. Det gjorde även Harry, och alltså, när de alla kom närmare och närmare oss, som stod ganska nära mittenscenen... Jag ville dö. Vi stod ju så nära, det var vid den här tiden mellan kanske fyra och fem personer mellan oss och staketet framför runwayen, och vi var precis i skarven till center stage. SÅ bra platser!

Leeyum~ han är så HIMLA GULLIG!!

Min älskade Tiny Son, Louis Tomlinson, som såg bättre ut än någonsin. Han var så VACKER denna dag. Håret i sidlugg, han är "rundare" än han varit tidigare, det strålar om honom, han mår så bra och han är så GLAD! Jag älskar honom så mycket.

Louis, Harry, Niall och Liam. Jag älskar dem så mycket att det gör ONT!


Louis, Liam och Harry. <3

Harold och hans perky nipples. :}


Harry har de sjukaste långa benen. Och det är så vansinnigt, för han är samtidigt den människa med mest kroppskontroll och känsla, samtidigt som han är fumlig och snavar över sig själv som vore han en liten ranglig babygiraff.

Alltså jag älskar honom så mycket. I CRY!Hand jävla smirk. ;__;

Sedan var det dags för Midnight Memories. Den var SÅ bra! Den körde dem på center stage. Alltså den är en sån jävla powerlåt, man får SÅ mycket feeling av den!

Han är en sådan jävla rockstar att det är inte ens roligt!

Någon sorts formation är på gång här. 

Niall och hans gitarr i en fantastiskt fortunate ray of light. <3

(Helvetes skit nu tappade jag min mobil så skärmjävel sprack fuckfuckfuck)

Nu har jag världens oreda på mina foton, så jag kommer bara posta dem i hel oordning, men så kan det vara. Men först ska jag posta resten av setlisten.

Kiss You
Stockholm Syndrome
Ready to Run
Happily
Strong
Better than Words
Don't forget where you Belong
18
Little Things
Night Changes
Alive
No Control (!!!!!!)
Diana
One Thing
What makes you beautiful
Through the Dark
Girl Almighty
Story of my Life
You & I
Little White Lies
Little Black Dress
Best Song Ever

- - -

Lilo waterfight. <333 de är så jäkla söta de här två, det har vart waterfights och shenenigans varenda konsert under skandinaviendelen av turnen. <333


Så glad Louis.Maffigaste scenen.

När Louis ler och hans ögon blir praktiskt taget osynliga för han böir så GLAD och kråkfötterna ahhh.

Det var såhär att de var SÅ peppade under hela sverigekonserten. Vi vet ju att de tycker mycket om Sverige, rent allmänt, men det här var en sådan otrolig bekräftelse, det var helt galet. På internet kallar de det "The holy trinity - Leeds, Wellington and Sweden!"

För de var SÅ otroligt pepp! De skrattade, de skojjade, busade. Harry var SÅ livlig!

Det var bland annat ett helt utbyta med publiken dr han skrek om både Zlatan Ibrahimovic och meatballs, vilket avslutadea med att han vrålade ut, "OF COURSE YOU DO EVERYBODY LOVES KÖTTBULLAR!!" Och alltså han är så gullig att jag tror jag dör.

Och Harry och Louis. Alltså ni förstår inte. De älskar varandra så mycket.

Lou being a little shit och Harry dör. Alltså det finns ingen som får honom att skratta sådär mycket, annat än Louis Tomlinson.The fond!!


Alltsåååååå


Älsklingar!!

Harry fick en så fin sverigeperuk!Louuuuuu 


Alltså jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar de här två. Och de älskar varandra så mycket. SÅ MYCKET!!

Och I need them to have really really filthy sex with each other! På riktigt.


Så attraktiva, uuuugh.

True, true.

(Detta foto är inte taget av mig, jg har sparat ner det från tumblr)
Men guuuuud, Harry vevade med en Sverige/Always in my Heart flagga. Jag avlider.


Post concert foto.

Jag hoppas jag ska kunna posta ett gäng videos som jag filmat också, men det verkar inte funka från mobilappwn? Jag ska se om det fungerar när jag kommer hem till datorn! :D

On The Road Again! Oslo 19.06.2015

Första etappen av våran One Direction turne är avklarad! I torsdags på förmiddagen bar det av mot Oslo med en buss från cityterminalen. Vi sågs där och handlade med oss lite mat från subway, och sedan gick vi bort till vår gate med nettbuss/bus for you. Deras bussar är SÅ bra. Gratis wifi på bussarna, extremt sköna fotöljer att sitta i, det är ett väldigt bekvämt och smidigt sätt att åka, speciellt för mig som föredrar buss framför tåg.

Vi kom fram till Oslo något försenade, troligen på grund av den ganska tunga midsommartrafiken, och sedan hade vi hittat fram till hotellet vid ungefär klockan nio på kvällen.

Vi checkade in och vi var rätt bra hungriga när vi väl kommit till rätta. Vi hade tur och behövde inte ta oss ut och leta efter någonstans att äta då hotellrestaurangen hade öppet ända till 22.30.

Jag fick en väldigt god och fin hälleflundra med stekta grönsaker, rostad potatis och en god smörsås. Det var riktigt riktigt gott!

Dagen efter hade vi bestämt att vi inte skulle stressa iväg och köa till konserten för tidigt (vilket vi senare ångrade... Men mer om det sedan.) utan istället hinna utforska Oslo lite under dagen.

Oslo var överraskande trevligt, och jag var pepp för vi hittade mycket bra shopping kring Jernbanetorget! Jag hittade bland annat en helt ljuvlig jacka!!

Den här bilden gör den inte rättvisa, för ljuset var så dåligt och jag har en extremt bulkig tröjja på mig under den. MEN, den är verkligen helt helt ljuvlig! Jag känner mig lite som Lilla My när jag har den på mig, hahaha!

Efter lunch inne i Oslo, en supergod (om än helt vansinnigt dyr!) fisksoppa så började vi bege oss tillbaka till hotellet för att göra oss iordning inför konserten.


Här sitter jag och L på restaurangen med vår goda mat!

På hotellet gjorde vi oss iordning, och alltså vi var alla tre så himla sommarfina! :D lagom till att vi skulle börja ta oss till arenan, Ullevaal stadion, så började det såklart ÖSREGNA. Vi lät vår vain sida ta över - vi hade inte stått och fixat smink och hår i dryga timmen för att regnet skulle få förstöra det - så vi beslutade oss för att ta en taxi istället. Och jag älskar ju att åka taxi, det är ju lite en av mina bästa hobbies, hahaha.

Hur som! Vi fick en väldigt trevlig tacichaufför som undrade vad det var som hände på arenan, och sedan när han märkte hur peppade vi var önskade oss en härlig kväll. På plats började vi med att köpa goods, och det fanns så mycket fina tshirts, speciellt! Jag valde att köpa två tshirts, en tygpåse och ett program. Så fina! Jag har använt den ena On the Road Again tshirten och den är SÅ skön!

Efteråt gick vi och ställde oss och köade, och det var otroligt bra arrangerat, och allt gick snabbt och smidigt, så vi kom snabbt in på våra platser som var ståplats grön, alltså ståplats delen längst bak på höger sida. Det var helt okej, egentligen, och vi kom ganska nära... Men jag är ju ganska kort, och alla runt om oss var så himla långa!! Så jag såg ju typ ingenting, vilket ju såklart är sjukt frustrerande.

L, jag och S i kön in till arenan.

Jag!

Tiden gick ganska snabbt inne på arenan. Vid typ klockan sex kom det första förbandet, Isaak... Elliot? Eller något sådant? Någon ensam kille som dansade o sjöng någon sorts poppig dansmusik. Det var rätt så glatt, men jag var inte jätteimponerad.

Sedan, vid klockan sju kom det riktiga förbandet, McBusted, och de var verkligen JÄTTEBRA! Det bästa dörbandet jag någonsin sett, det var så himla glatt, peppigt, och sjukt proffsigt!! De var verkligen jättebra!

De körde rätt många bra låtar, och det var väldigt bra stämning.

Rainbow Bondage Bear var såklart på plats! Denna dag iförd krona, och med en fin rosa-glittrig trollstav. Jag älskar att den här björnen har hängt med så länge! <3

Efter ytterligare någon timme var det äntligen dags, och herreguuuuuud!

Det var så mycket folk!! Och då har ändå Ullevaal stadion "bara" en kapacitet på ~25000 pers, vilket emot Ullevi bara är en droppe i havet. (Ullevi, dit vi ska idag) har en kapacitet på ca 75000 pers. Helt sinnessjukt.
Steal my Girl! Innan dess öppnade de med Clouds, men då såg jag absolut ingenting överhuvudtaget, varken på scen eller på skärmarna, haha. Det var ju lite flopp.

Liam! <3


Sedan började de alla fyra röra sig framåt mot mittscenen. Tack och lov! Vi var hyfsat nära mittenscenen, så det var liksom vår chans att få se dem nära.


Harry var jättemycket på vår sida!! <3
Alltså förlåt, men han är ju världens vackraste lilla människa.

Alltså bara SE på honom!! Han har så LÅNGT hår nu och det är helt ljuvligt!!

Innan konserten började så satt vi och pratade om vad vi hade för önskningar från konserten, och det var bland annat att få se Harry Styles i en vit skjorta och uppsatt hår. Och så kommer han it i vit skjorta där alla de övre knapparna är uppknäppta. Det är ju så en kan bli religös!!! *___*


Long Hair Don't Care!


Niall, Liam och Harry. Louis var tyvärr gömd bakom den där telefonhanden...


Tummyyyyy~~~~ (*_____*)
Louis. <333333 vackra, underbara Louis som var gladare än typ någonsin. <333

Rockstar!! #moveslikejagger

Niall! <3

Oh, baby, YEAH~


LOUUUUIIIIISSSSS~

Nialler var så söt! Den stackaren är ju jättesjuk, med en halsinfektion, så han hade lite svårt att träffa vissa toner.

<33333


Lilla, lilla Lou.

Liam hittade ett par snygga glajjer o Louis var pepp.Fint ballonghav under No control!

De hade lite vattenkrig under some point och det vart väldigt väldigt blött vilket resulterade i att Louis var tvungen att byta kläder. PLUS att hans artfully tilltufsade hår vart alldeles platt vilket såklart stressade honom jättemycket. Vilket sedan resulterade i att han drog på sog wn superful keps. Han såg ut som en bonddräng och det var SÅ gulligt!!


Sedan när det var dags för encore så satte HARRY UPP HÅRET. I den sedvanliga perfekta manbunen.

Alltså han var på riktigt så himla fin!


Och efter ca två timmar började det närma sig slutet på konserten.Louis och hans fula keps.

Avslutningafyrverkerier! <3

Jag står just nu i kön till konserten på Ullevi, så detta blir en väldigt kort rapport med endast lite blandade bilder och inte så mycket mer. Jag återkommer med mer i senare inlägg! ^^

B-U-S

Alltså brun-utan-sol.

Jag försöker ju verkligen göra mig fin inför semestern, men det är som om det inte riktigt vill sog. Först beände jag mig i solen i helgen så jag har gått och sett ut som en kräfta i flera dagar. Sedan vart det fadäsen med mitt ful-blåa hår igår... Idag var jag och gjorde nagelföelängningar och jag blev verkligen supernöjd, jag tycker att det blev superfint, men de hade ett riktigt trist utbud på färger för "alla pastellfärger var slut" och de verkade inte ha sådär jättwmycket kunskap att kunna freestyla mönster just där... Vilket ju är väldigt synd. Dock vart jag som sagt jättenöjd, ändå, även om det inte blev som jag tänkt mig!

Typ ljust ljust turkosa, en liten hörnblomma och en sten, samt en superglittrig rosa nagel! Som sagt tycker jag att de är superfina, men nästa gång går jag nog hellre till ett annat ställe än Nordic Salon i Liljeholmens galleria.

Sedan jag kommit hem har jag sett till att packa klart. Nu är jag redo. Sedan skulle jag använda lite brun-utan-sol för att försöka bäde se lite fräschare ut, samt att få bort de extremt elaka solränder/knallröd hy från helgens solbravader. Köpte en nu self-tanning mousse frn kicks eget märke. Alltså den hade kunnat vara bra, MEN, den går in i huden DIREKT, och ger direkt jättekraftig färg. Och för mig som är så megablek, så syns det kontraster direkt när det blir fläckar. Och det är drygt, och jag hoppas det går att duscha av sig lite av det imorgon, och få en lite mer naturlig känsla på min burk-bränna

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0