Värme

Idag har det varit sommar På Riktigt! Det har varit alldeles varmt och soligt  och underbart. Jag och vissa av mina kollegor har suttit ute på både frukost och lunchrast, och bara njutit! Kan ni tänka er, att det är tillräckligt varmt för att sitta UTE och äta frukost klockan åtta på morgonen? Och jag som alltid fryser, inte ens jag fryser. Detta är livet.

Somrig outfit! (Ännu inte redo för bara ben, dock... Kanske när de inte är så bleka så att de är typ grå hahahaa)(also, who am I kidding, såhär går ju jag klädd även mitt i vintern hahahaa)


Jag vet inte om jag visade bild på dessa redan? Men! Jag hittade de sötaste glasen - FLAMINGO GLAS förstå!! - på TGR häromdagen! Matchar min fina flamingotapet som en smäck!! <333

Sommartider, jag känner de' e nånting på G!

Spännande Måndag! Det är sommar ute, igen, och det är underbart. Vi har massor på jobbet denna veckan, ännu mer än vi haft de senaste veckorna, så helt galet alltså. Det är roligt men det blir långa dagar!

Och, ja, det händer grejjer och det är kul och spännande och lite läskigt! Återkommer med mera info.

Mitt hår är rosa och lila och jag har fått till den perfekt pastelliga nyansen en vill ha, så att det ser ut som My Little Pony hår!

Trasig

Jag har så många blåmärken just nu? Mitt ena knä är helt blått, och jag har en massa små blå/lila/gula märken över benen och armarna. Och min ankel är supertrasig - svullen och ömmar och har sig. 

Jag förstår inte vad som har hänt? Har jag gått i sömnen och slagit mig?

Salty.

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0