Höstvibbar

Just nu står jag på T-centralen och väntar på pendeltåget och det är så kallt så kallt ute. Högst sorgligt ifall hösten redan är här... Det är på riktigt bara 9 grader ute. Galet kallt. Dock tror jag att vi kommer få några vackra sommardagar ännu, det kan ju komma ännu hela vägen in i September. Dock hjälper inte det mig nu när jag står och huttrar medans jag väntar.

Med det sagt, så är resvägen till mitt nya jobb inte alls så kaotisk som jag befarat innan. Det tar lång tid, i alla fall 1,5 timme från dörr till dörr... Men jag hade ju befarat ännu längre. Sen ska en ju minnas att det är sommarlov fortfarande, och semestrar... Mycket mindre folk, samt relativt bra väder - båda dessa brukar ju vanligen spela in rätt ordentligt i förseningar. Förhoppningsvis behöver jag inte åka kommunalt så länge till...!

Jag är i allafall ganska ordentligt påklädd. Jeans (som blivit oroväckande trånga efter semestern lolol!) och en av de nya fina kapporna jag köpte i Korea. Ärmarna måste dock vara upprullade (duh!) då insidan är fodrad med spets, och det måste ju såklart synas ordentligt! :)))

Titta så höstlikt det ser ut... Det är ju helt galet. Inte okej, någonstans - det är inte ens mitten på Augusti ännu!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0