Shopping!

Idag har jag gjort stan hela hela dagen! Så himla härligt. Började med frukostfika på Thelins på Fridhemsplan, en riktigt god, superfärsk russinfralla. Och en smarrig vaniljlatte, såklart. Jag är typ besatt av goda sötsliskiga lattes... Det är liksom min curse, haha.

Det var dock så kallt ute så det bara SÖG upp batteriet på min mobil. När jag gick hemifrån var det minus 18 grader (jag var på språng vid redan 8.30 imorse) och min mobil gick från 65% batteri till 10% på bara en liten liten stund. Och jag har ett riktigt bra batteri på min telefon!!

Dagens look utomhus vs. inomhus. Det gäller att bylsa på sig irdentligt med lager på lager när det är så otroligt kallt ute...

Efter frukostfikan åkte jag till gallerian och shoppade loss. Men det bästa var att jag inte använde några av mina egna pengar, då jag endast använde julklappa presentkort. Jag har under ett tag funderat på att köpa en riktigt bra kompaktkamer, för jag skulle vilja ha en kamera att ta med mig i handväskan och medans jag redan har en riktigt bra systemkamera så känns det ibland som om den är lite väl stor och otymplig att släpa med sig. Och jag skulle vilja börja filma mer och filmkameran på iphonen är KASS och, ja.

Jag kollade runt lite, och jag hittade en Nikon kamera som verkade awesome, en coolpix 3700 som fått riktigt bra betyg! OCH den finns i rosa!! Och den filmar i HD kvalitet och den är liten och smidig.

Jag slog till, så detta är min nya leksak:


Det bäst var att när jag kollade upp den på MediaMarkts hemsida så kostade den 1290:-, och sedan hade jag ett presentkort på tusen spänn, och det kändes väldigt överkomligt att då lägga ut resten själv för en riktigt schysst kamera. Men när jag sedan kom till butiken var de på rea, så de kostade bara 990 kronor så yay, jag skulle nästan vilja påstå att jag tjänade tio kronor hahaha! Logik, I haz it.

Sedan köpte jag även en ny vårjacka som jag hoppas kan bli bra när det blir (rätt så mycket) varmare. 

Det är intressant och lite humor när en inser att en kan köpa kläder på barnavdelningen... Also, det är så himla billigt. Denna gick också på ett presentkort! :333

Jag köpte även lite mineralsmink och shampo och grejjer på ett Kicks som skulle stänga ner och då hade 70% rabatt på allt. Winwin.

När jag kom hem igen så tog jag, L och S en fika på favvisfiket i Hagsätra. Aå mysigt. De har bokat en härlig resa till sommaren, ska åka till både Dublin och London! Så härligt! *__*

Sedan, när jag kom hem igen så tog jag ÄNTLIGEN tag i det här med att städa it julen, och nu är det äntligen gjort! Det var verkligen dags, men jag jar inte orkat förrän nu. Men nu är det äntligen gjort, och allt utom en sista kartong är bortplockat! Så jag har i alla fall lyckats få NÅGOT vettigt gjort idag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0