Deadpool

Igår var en sådan bra dag! Det är skönt att vara ute o göra lite saker även fast handleden känns, att en får vara ute och liksom slippa sitta inne o ruttna ha ha haaa.

 Jag mötte upp J på komstfack och vi fick och åt lunch på restaurangen i huset. På fullaste allvar var det hamburgerbuffe, hur peppigt? Så fick en riktigt god burgare med goda tillbehör och vi fick skvallra en stund och det är alltid, alltid bra för det blir intressant, roligt, trevligt och givande!! J är så klok och det kommer alltid fram så mycket intressanta saker som en inte kanske riktigt tänkt på tidigare när vi pratar! Så, yay, så bra!!

Sedan fick jag äntligen gå på bio igår! För första gången på på riktigt typ 10 månader hahahaha. Jag är SÅ dålig på att kolla på film! Jag och K var och såg Deadpool!! Och den var så bra, verkligen jätterolig! Jag älskar ju Marvel och den här var verkligen kul. Han gjorde seriefiguren mer än rättvisa, den var lika meta som en vill att den ska vara och den var lika kul som en väntade sig att den skulle vara! Så, bra betyg på den. Also roligt att hinna träffa K - vi har lyckats tajma oss ganska mycket den sista tiden, så det är ju jättekul. Tiden brukar aldrig räcka till till alla en vill träffa. Jag har för många fina vänner, som jag inte hinner träffa så mycket som jag vill.

Also så håller jag på att kolla upp en resa jag vill göra. Jag undrar om det skulle gå ihop... Jag vill verkligen. Det hänger verkligen på att jag kan få ledigt de här dagarna. Det skulle vara min 30 årspresent till mig själv, och det vore så jävla awesome!! Jag skulle få fantastiskt resesällskap, det skulle vara överkomliga pengar och det vore stencoolt. Vi får se!!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0