Gotta get down on Friday!

Nu är det Fredag!

Igår var det en ledig dag, det var både väldigt skönt och väldigt välbehövligt, jag har haft så mycket att fixa med. Idag åker jag till Halmstad för att gå på bröllop! Det ska bli så roligt!! Det är S och J som gifter sig, och jag har saknat dem båda otroligt mycket, och jag har sett fram emot det hela så länge!

Dock känns det både spännande och lite nervös då jag känner absolut ingen annan där alls, jag är ensam besökare här uppifrån, och jag tycker ju det är lite läskigt med nya människor hahaha. Men, det är nyttigt för mig, och jo, jag ser verkligen fram emot det jättemycket!! Jag är nöjd med bröllopspresenten och nöjd med kläderna jag ska ha på bröllopet! Allt känns helt enkelt väldigt bra!! Jag är peppad.

Jag flyger alltså direkt efter jobbet, går någon timme tidigare. Har tänkt försöka smita iväg och byta om redan vid klockan ett, med tanke på att det är klämdag borde det inte vara några problem alls, jag räknar med att bara köra på, och att till och med kunna göra det utan stress. ^^ alltså jag älskar ju att resa, och jag har aldrig varit i Halmstad förrut!! Så, yay, flygplatser!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

luinlote.blogg.se

Detta är jag.

RSS 2.0